Cautare

3222 de rezultate pentru "numar televisiune" (3.94 secunde)
In conditiile reducerii numarului de parlamentari la 300 si a paritatii PSD-PNL (141 candidaturi pentru social-democrati si 141 candidaturi liberali), in urma simularii noului numar de colegii pentru fiecare judet, se ajunge la concluzia ca unii parlamentari social-democrati nici macar nu vor mai putea candida in judetele lor (20 astfel de parlamentari).
Deci, eu sunt de acord ca la nivelul Uniunii trebuie sa ne ridicam standardele si oricand Romania va sta la masa cu ceilalti membri sau cu un numar de membri sa discutam ce este de facut pentru limitarea fluxurilor de migratie ilegala.
Dat fiind ca, intotdeauna sunt mai multe cereri decat locuri, organizatia locala, pe baza unor criterii mai mult sau mai putin obiective, e nevoita sa respinga un numar de cereri.
In chiar primul numar al "Contrastului", Ion Iliescu a fost persiflat intr-o poezie cu accente comuniste: ... Si dupa primul numar, cand am vazut ca se vinde, am cerut salariu.
Liderul PSD admite ca "acest joc, al desemnarii cu atentie a unui numar mic de delegati nu este nou in politica romaneasca" si ca "Mircea Geoana l-a incercat anul trecut si la noi, la PSD si i-ar fi reusit daca n-am fi atras atentia asupra lui prin retragerea mea din lupta pentru presedintia partidului".
Atunci, seful statului a uitat de Constitutie si a sustinut ca PDL are dreptul sa numeasca premierul doar pentru ca a obtinut cel mai mare numar de mandate in Parlament.
2,5-4 milioane de romani care lucreaza, cersesc ori fura in strainatate de mai multi ani nu vor mai fi luati in calcul, pe de alta e vorba de un important spor negativ al populatiei, in ultimul deceniu si, nu in ultimul rind, metodologia folosita ar putea, spre exemplu, sa "scape" un foarte mare numar de studenti, care ar urma sa fie inregistrati nu la domiciliu, ci acolo unde ii gasesc - daca ii gasesc!
Cei interesati sa afle ce s-a intamplat in dosarele aflate pe rolul Judecatoriilor Craiova, Slatina, Turnu Severin si Targu Jiu, al Tribunalelor Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti si al Curtii de Apel Craiova vor putea suna la numarul de telefon 0351.403.100 (numar cu tarif normal, apartinand retelei RDS), apelabil atat de pe fix, cat si de pe mobil, pentru a obtine informatiile dorite.
Paradoxul face ca, in ciuda acestui scor lamentabil, acelasi UNPR sa reuseasca performanta de a-si apropia un mare numar de demnitari locali.
- cel de-al doilea obiectiv e participarea la consiliul europena informal de maine • In ce priveste NATO, sunt pe agenda cateva subiecte asupra carora am convenit ca vor fi discutate • Primul e legat de sistemul de aparare antiracheta si obiectivul Romaniei e ca la summitul NATO sa fie declarat capacitate interimara a NATO • Avand in vedere ca Romania a semnat si e in curs de indeplinire a tuturor angajanmentelor legale pentru inceperea instalarii sistemului la Deveslu • Un alt subiect pe care il voi discuta e legat de conceptul de smart defence • Noi avem doua aspecte de ridicat si poate de validat la acest nivel • In ceea ce priveste apararea aeriana a statelor NATO, Romania s-a angajat sa cumpere 48 de aeronave compatibile cu flota NATO • In conceptul de smart defence putem construi si altfel, respectiv mai multe state din zona sa asigure fortele necesare, inclusiv pentru interventii in afara teritoriului • Acest lucru ar degreva statele de o parte insemnata a cheltuielilor • In regiune s-ar putea discuta ca un grup de state sa isi asume fiecare un numar de aeronave • Sa spunem, in locc de 48 de avioane, sa gandim la un numar mult mai mic de avioane, daca si alte state ar intra impreuna cu noi in acest pachet, care sa garanteze securitatea aeriana a regiunii in prima instanta • Romania ar putea fi un contributor la conceptul de aparare cibernetica, avem atatia hackeri talentati care ar putea fi folositi pozitiv • Un alt subiect extrem de important este procesul de tranzitie din Afghanistan • Romania are circa 2000 de militari, misiunile contingetului romanesc au ramas aceleasi si dupa ce am marit efectivele si trebuie sa stabilim si cu aliatii si cu sistemele de comanda ale NATO un proces in care Romania sa inceapa sa-si diminueze participarea • Nu se pune problema pentru 2012, Statul major general considera ca pentru indeplinirea misiunilor din acest an efectivele asigura indeplinirea misiunilor • Avem in vedere ca incepand cu 2013 sa trecem la o reducere considerabila a contingentului pe care il avem in Afghanistan • Sa speram ca procesul de transfer al responsabilitatii catre armata afghana ne va permite sa retragem parte a efectivelor • Relatia NATO rusia va fi un subioect de discutie - Cert e ca voi pleca de la premisa ca e foarte bine sa ai in Rusia un partener in asigurarea securitatii regionale • Pe agenda se afla problematica legata de mentinerea portilor deschise pentru tarile la sud de Romania si discutarea perspectivei de avansare catre est, si ma refer in mod expres la Georgia • Doar pentru informare, in ce priveste instalarea scutului la Deveselu, va pot spune ca progresam in definitivarea aranjamentelor legale, sunt o serie de aranjamente bilaterale ce trebuiesc modificate • Al doilea obiectiv - participarea la Consiliul European Informal:
Un numar de 184 de incidente electorale si 53 de infractiuni au fost inregistrate numai in cinci zile, de la debutul campaniei electorale si pana la 14 mai, a anuntat, astazi, ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre.
Daca niciun reprezentant al acelei minoritati nu obtine colegiul electoral, atunci acel candidat care a intrunit cel mai mare numar de voturi, sa obtina un loc in Parlament. ... Este foarte clar, minoritatile vor avea exact acelasi numar de reprezentare", a aratat Ponta, raspunzand unei intrebari.
Este declarat ales primar candidatul care a intrunit cel mai mare numar de voturi valabil exprimate.
Degeaba declara ca vrea ca romanii sa iasa in numar mare la vot. Probabil, el se asteapta ca acelasi numar de romani sa participe la referendum, indiferent daca el ii cheama sau nu, pentru ca este vara si e o perioada de concedii.
Ci pe neprezentarea in numar suficient de mare a romanilor la urne. ... Daca romanii se prezinta intr-un numar suficient de mare la vot si ei vor fi aproape in exclusivitate dintre cei care doresc demiterea Presedintelui, atunci caderea acestuia va fi fulminanta.
"numarul deputatilor si al senatorilor se stabileste prin legea electorala, in raport cu populatia tarii, care, conform ultimului recensamant, a scazut in numar considerabil".
Fiecare dintre noi are CNP, iar acest numar spune clar cand ne-am nascut, pe cale de consecinta spune si daca la momentul scrutinului electoral avem varsta prevazuta de lege pentru a vota.
Va mai precizam ca voturile pentru demitere au fost in numar de 7,4 milioane, fata de 5,27 milioane voturi cu care a fost ales in functie domnul Traian Basescu in anul 2009.
Antonescu a adus PNL un numar record de mandate - e drept, intr-un Parlament cu un numar record de parlamentari!
Acesta s-a bazat pe metoda "D’Hondt", cea mai cunoscuta metoda de distribuire a mandatelor, elaborata de juristul si matematicianul belgian Victor D’Hondt in 1878 si utilizata inca din 1899, prin care sunt favorizate, la redistribuire, partidele care acumuleaza un numar mai mare de voturi.
google-analytics.com